De senaste inläggen

Från bloggen

Webbsida i Canva
Nu är det möjligt att skapa webbsidor med hjälp av Canva, men frågan är om Canva håller måttet om man vill ha en modern och professionell webbsida. Här listar jag några för- och nackdelar.
Att det vore det kul att ha en snygg och häftig webbsida som sticker ut ur mängden tror jag att alla kan hålla med om, men faktum är att designen av en webbsida kan vara viktigare än många tror. En välutformad webbsida är nycklen till att skapa ett gott intryck och locka fler potentiella kunder till dig och ditt företag.
Under den senaste tiden har det blivit allt vanligare att småföretagare får falska meddelande från bedragare som utger sig för att vara Meta (Facebooks ägarbolag). Såhär skyddar du dig på bästa sätt.
Många onlineföretagare tycker att det är svårt att veta hur de ska skapa innehåll för sociala medier, nyhetsbrev och webbsida på ett bra sätt. Det blir då lätt att tappa lusten till att göra det, men ofta är vår närvaro online avgörande för att kunna få in fler kunder till våra företag.
Sökmotoroptimering (SEO) är viktigt för själsliga småföretagare som vill synas på Google och få fler besökare till sin webbplats. I den här guiden kommer vi att ta en titt på vad SEO är och hur du kan använda dig av det för att förbättra din ranking på Google.
Som spirituell småföretagare är det viktigt att du marknadsför dina tjänster på ett effektivt sätt för att nå ut till potentiella kunder och bygga en stark kundbas. Oavsett om du säljer coachingsessioner, yogaklasser, kurser eller grupprogram, så finns det ett antal marknadsföringstips som kan hjälpa dig att öka din synlighet och locka fler kunder.