Kopia av E-BOK SOULPRENOR (2)

En annan typ av freebie

Åh nej, inte ännu en freebie

Jag vet, du har säkert laddat ner massor av freebies som lovat mycket men sedan varit väldigt små och begränsade. Du snubblar över nya freebies varje dag, men i ärlighetens namn är du rätt trött på att dela med dig av din e-postadress bara för att få ta del av något du hade kunnat hitta med hjälp av en snabb googling. 

Det här är inte den typen av freebie.

Istället vill jag verkligen ge dig något riktigt mumsigt, något som du har nytta av och kan börja använda på en gång.

Med denna freebie kommer du garanterat att kunna börja skapa ännu bättre innehåll som ökar chanserna till att få betalande kunder.

E-boken

Detta får du

En e-bok på 71 sidor med 10 kapitel som hjälper dig att skapa engagerande innehåll till dina sociala medier, nyhetsbrev och webbsida.

Massor av praktiska tips som du kan sätta igång med på en gång!

Praktiska exempel på hur du kan skriva engagerande rubriker, call-to-actions och texter som använder sig av storytelling.

Minimal Aesthetic Ipad On The Table Mockup Instagram Story (1)

SMAKPROV

Fortfarande inte övertygad?

Spana in detta smakprov från de fyra första sidorna i det första kapitlet. Klicka på bilderna för att se en förstorning av dem.

Från en läsare

I was worried this would be just another course. And then I tripled my revenue!

Josefin_MikaelaBaggström25

Lär känna mig

Hej, jag heter Josefin

Känner du igen känslan av att vara i flow, men du behöver sitta med bokföring eller något annat som fullständigt tar död på all kreativitet?

Som själslig företagare är det viktigt att kunna stå kvar i sin egen energi för att kunna hjälpa andra på ett bra sätt, men det är lätt tumma på detta när det finns massor av saker som behöver bli gjorda.

Jag startade företag för första gången när jag var 25 år. En av mina viktigaste lärdomar var att det är viktigt att göra det man tycker är kul och är bra på. Resten kan någon annan göra.

Det är därför som jag nu har startat Soulprenör. Jag råkar nämligen vara riktigt bra på teknik och jag är redo att lyfta den tekniska bördan från dina axlar så att du kan fokusera på ditt själsliga företagande.