Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter på Soulprenör

Senast uppdaterad: 2022-08-15

Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som ska stärka skyddet av personuppgifter i hela EU.

För Soulprenör är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Personuppgifter

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser.

Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Dina uppgifter lagras när du ingår avtal med Soulprenör, till exempel som kund eller leverantör eller anmäler dig till prenumerationstjänst för nyhetsbrev. Uppgifterna sparas främst för att uppfylla bestämmelser i bokföringslagstiftningen samt för att kunna kontakta dig och fullfölja det avtal vi ingått i samband med bokning av kurs eller program.

Vi kan även komma att använda dina uppgifter för direkt marknadsföring i form av mail eller pappersutskick. Du kan närsomhelst begära avregistrering från nyhetsbrev eller andra utskick från Soulprenör.

Vi använder eller delar inte personligt identifierbar information som tillhandahållits till oss på nätet på sätt som inte är relaterat till det som beskrivs ovan. Vi ger dig också möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana orelaterade användningar.

Personuppgiftsansvarig

För de behandlingar som sker inom Soulprenörs verksamhet är Heartful by Josefin personuppgiftsansvarig. (Org. nr: 860418-8568. Adress: Rusthållarvägen 23, 128 43 Bagarmossen).

Registrering av personuppgifter

När du registrerar dig hos oss via telefon, e-post, onlinebokning eller besök sparar vi dina kontaktuppgifter för att på ett effektivt sätt kunna hantera dina bokningar eller andra förekommande tjänster hos oss. Vi skickar nyhetsbrev för att informera dig om erbjudanden och aktuella händelser. Du kan alltid avregistrera dig från dessa via en länk i våra nyhetsbrev.

Anmälan till nyhetsbrev


Anmälan till nyhetsbrev sker på vår webbsida via ett formulär som är kopplat till vårt system för utskick av nyhetsbrev (Flodesk). Hantering av dina uppgifter (förnamn, efternamn och mailadress) sker i detta system, men det är fortfarande Soulprenör som ansvarar för dina personuppgifter. 

Cookies

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Genom att acceptera cookies samtycker du till att Soulprenör får använda cookies på det sätt som anges nedan.

En cookie är en liten textfil som placeras på din enhet: mobil, dator eller surfplatta. Cookien känner igen vilken typ av innehåll som du letat efter och vilka sidor du har besökt på vår webbplats. Information som sparas med hjälp av en cookie kan vara hur du använder vår webbplats, vilken typ av webbläsare du använder och vilka sidor du har besökt.

Cookies gör det möjligt för oss att kunna ge dig som besökare bättre service och för att kunna mäta antalet besökare på webbplatsen samt se användningsmönster. Vi kan även lagra information om dina specifika preferenser, så att vi kan anpassa vår hemsida efter just dina individuella intressen.

Vi vidarebefordrar cookies och annan information från din enhet till våra samarbetspartners. De kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Vi använder oss även av Google Analytics för att förbättra vår service, användarvänlighet och för att analysera hur webbplatsen används.

Du kan stänga av användningen av cookies i webbläsarens inställningar. 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas minst sju år.

Vad är dina rättigheter som registrerad?

Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.

Du kan en gång per år begära att få ut all information som lagrats genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran som skickas till:

Heartful by Josefin
Josefin Sjöström
Rusthållarvägen 23
128 43 Bagarmossen

I brevet vill vi att du uppger ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt personnummer i tillägg till ditt ärende. Svar kommer att skickas till din folkbokföringsadress.

Ändring och borttagning av information

Om du anser att informationen vi har lagrat om dig är felaktig, kontakta oss så uppdaterar vi den. Information som vi inte längre har användning för raderas löpande. Du kan när som helst be oss radera dina uppgifter.

Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta Josefin Sjöström som är ansvarig för personuppgiftsfrågor.

Mail: hello@heartfulbyjosefin.se

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen.