josefin-0046

Möt din TECH coach

Hej, jag heter Josefin!

Känner du igen känslan av att vara i flow, men sedan drabbas du av teknikstrul som fullständigt tar död på all kreativitet?

Som själslig entreprenör är det viktigt att kunna stå kvar i sin egen energi för att kunna hjälpa andra på ett bra sätt, men det är lätt tumma på det när det finns massor av saker som behöver bli gjorda.

Jag startade företag för första gången när jag var 25 år. En av mina viktigaste lärdomar var att det är viktigt att göra det man tycker är kul och är bra på. Resten kan någon annan göra.

Det är därför som jag nu har startat Soulprenör. Jag råkar nämligen vara riktigt bra på webbsidor, sociala medier och andra tekniska saker. Nu hjälper dig som är själslig entreprenörer att navigera dig i den digitala världen så att du kan fokusera på att göra det du är bra på!

Jag brinner för teknik, content och design

Att beskriva mig själv som multipassionerad är ingen överdrift. Mitt intresse sträcker sig över en mängd olika områden inklusive teknik, foto, design och skrivande. Med en kandidatexamen inom Medieteknik har jag en stadig grund att stå på när det gäller att förstå och använda mig av olika medieformer.

Jag har nästan 15 års erfarenhet av tech-branschen. Där har jag jobbat i olika roller: frontend-utvecklare, projektledare och Scrum master. Samtidigt har jag haft en hel del sidoprojekt genom åren där jag filat på mina färdigheter i att skapa content på olika sätt.

En gråmulen vårdag 2015

Det var då jag bestämde mig för att skapa en blogg. Det var inte första gången jag provade på bloggformatet, men denna gången hade jag ett annat fokus. Jag ville skapa en blogg med fokus på ekologiskt, plastbantning, att leva giftfritt och att äta hälsosamt. Bloggen Ekoista föddes.

Ekoista utvecklades ganska snart till en matblogg där jag experimenterade i köket, fotade maten och la upp recept på bloggen. Detta var när Instagram var ganska nytt, så jag fick snabbt en följarskara och besökare till bloggen. Jag blev uppmärksammad av ett par journalister och var med i  reportage i Aftonbladet, Aftonblades bilaga Kickstart och Hyresgästföreningens tidning Hem & hyra.

Tyvärr fanns inte tiden att fortsätta med Ekoista på sidan om mitt ordinarie heltidsjobb, men en gnista hade tänts i mig. Det är fortfarande en dröm för mig att fortsätta skapa content på olika sätt och jag har fortsatt göra det genom mina Instagram-konton @heartfulbyjosefin och @soulprenör. Under våren 2023 skapade jag också e-boken ”Skapa engagerande innehåll” som finns att ladda ner här på Soulprenör. Förhoppningsvis kommer mer liknande produkter att ta form snart!

Heartful by Josefin

Holistisk hälsa har legat mig varmt om hjärtat under många år. 2019 drabbades jag av utmattning, vilket senare resulterade i att jag utbildade mig till Återhämtningsterapeut hos Soulful Living. En Återhämtningsterapeut är  en form av stresscoach som jobbar med personlig utveckling, Mindfulness, meditation och stresshantering. Utbildningen fick mig att läka från min utmattning och jag startade också företaget Heartful by Josefin för att börja jobba som Återhämtningsterapeut. Idag är Heartful by Josefin på paus, men jag har byggt ett digitalt coachingprogram som syftar till att hjälpa personer som är utmattade och stressade. Detta kan komma att bli tillgängligt igen lite längre fram.

15

Års erfarenhet
inom tech

30+

Webbsidor byggda

9

Års erfarehet av
sociala medier

Hur jag jobbar

Jag hjälper dig att...

Spara tid och pengar genom att ta hand om det tekniska åt dig, både i from av webbsida, mailflöden, annonsering och design

Fylla din webbsida och sociala medier med värdefullt innehåll så att du sticker ut från mängden

Skapa skräddarsydda tekniska lösningar för dig och ditt företag

Förvalta och underhålla din befintliga webbsida – eller bygga en helt ny från grunden

Josefin_MikaelaBaggström56

Ingen lust att lägga ut tiotusentals kronor, men vill ändå ha en snygg och proffsig webbsida?

Josefin_MikaelaBaggström8

Lite fun facts...

01 Jag reser aldrig utan

Minst en tarotkortlek!

02 Jag lyssnar helst på

Guidade meditationer eller musik med ett skönt flow.

03 Mitt bästa reseminne

En rundresa i Nepal 2018 där vi vandrade i bergen, bodde i en ekoby och besökte vår guides hemby.

04 Något som kan förvåna dig

Jag tränade kickboxning och thaiboxning som ung.

Vad jag erbjuder dig