Josefin_MikaelaBaggström_81

Virtuell assistens

Brinner du för att hjälpa människor till bättre hälsa men har svårt att leva som du lär? Att driva ett onlineföretag från hjärtat kan vara tufft. Även om du älskar det du gör kan det vara svårt att hitta en balans i företagandet när det finns högvis med saker som behöver bli gjorda.

Jag erbjuder tjänster som virtuell assistent med fokus på det tekniska och innehållsskapande. Jag avlastar dig helt enkelt med de tråkiga och jobbiga sakerna så att du kan fokusera på det du är bäst på!

Fördelar

Därför behöver du en virtuell assistent

Frigör tid
för annat

Du behöver inte göra precis allt i ditt företagande, även om det ofta är skönt att ha kontrollen och huvudansvaret. Med en virtuell assistent kan du bli avlastad med vad du vill och frigöra tid för annat i ditt företagande.

Fokusera på det
du är bäst på

Du kan fokusera på det du är bäst på och slipper lägga tid och energi på det som inte ligger dig lika varmt om hjärtat. På så sätt kan du hushålla med din energi och vara mer närvarande i det som är huvudfokuset i ditt företag.

Flexibilitet i ditt företagande

Att ha en virtuell assistent är mycket mer flexibelt än att ha en anställd. Du kan välja att få hjälp enstaka timmar eller tillfällen, men du kan också välja att bli avlastad med ett fast antal timmar varje månad. Vi lägger upp det enligt dina behov och önskemål!

pexels-george-milton-7034717

Låter detta som du?

Du samlar uppgifter på hög och tycks aldrig bli klar. Ärligt talat så blir det alltmer stressande för dig att driva företag.

Du är inte redo att anställa i ditt företag, men du längtar verkligen efter avlastning i dina arbetsuppgifter.

Teknikstrul, teknikstrul, teknikstrul! Det digitala äter alldeles för mycket tid och tar bort det roliga i ditt företagande.

Företagandet känns utmanande och hopplöst. Du vill ju bara fokusera på det som du brinner för, inte sitta framför datorn hela dagarna.

VIRTUELL ASSISTENT

Vad är en virtuell assistent?

En virtuell assistent är helt enkelt en person som hjälper till med olika typer av uppgifter i ditt digitala företag. Det kan vara både administrativa eller tekniska uppgifter, beroende på vilka kompetenser personen har. 

Med en virtuell assistent slipper du anställa och det behövs heller inga krångliga avtal. Du kan bli avlastad med det som du inte kan eller hinner göra och betalar bara för de timmar som lagts. Arbetet sker på distans och vi kommer tillsammans överens om vilka uppgifter du ska få hjälp med.

Tjänster

Detta kan jag hjälpa dig med

Webbsida & webbshop

Jag hjälper till med design, utveckling och underhåll av webbsidor. Även administration eller påkoppling av webbshop på befintlig webbsida är möjligt. Jag jobbar främst i WordPress men är bekant även med andra sidbyggare.

Sociala medier

Behöver du hjälp att hantera sociala medier? Jag hjälper dig med strategi, innehållsplanering, skapa content samt schemaläggning och analys av inlägg.

Annonsering

När du vill marknadsföra dina tjänster i sociala medier och på Google hjälper jag dig med planering, design, texter och uppsättning av annonser.

Grafiskt material

Behöver du snygga inlägg till sociala medier, PDF:er, presentationer eller en freebie? Då hjälper jag dig med den grafiska utformningen utifrån dina unika behov och önskemål.

Ljudredigering

Jag är van att redigera ljud och kan hjälpa dig med klippning för t.ex. din webbkurs eller podd.

Övrig teknik

Behöver du bygga maillista? Skapa en webbkurs? Hålla ett webinar? Jag hjälper dig att sätta upp det du behöver så att du kan fokusera på det du är bra på.

Tjänster

Paketerbjudanden

andrew-neel-ute2XAFQU2I-unsplash (1)

Lilla paketet

10 h / månad

7 000 kr (exkl. moms)

marissa-grootes-flRm0z3MEoA-unsplash (1)

Mellanpaketet

15 h / månad

9 800 kr (exkl moms)

frames-for-your-heart-XS1AqnlwwMA-unsplash

Stora paketet

20 h / månad

11 900 kr (exkl. moms)

Redo att köra igång?

Vanliga frågor

Din verksamhet är unik och om vi ska samarbeta är det viktigt att båda känner att det är en bra match. Därför föreslår jag att vi tar ett första kostnadsfritt samtal för att se om mina tjänster skulle passa dig.

Absolut, det går jättebra! Du väljer själv vad du behöver hjälp med. Du kanske behöver några timmars hjälp inför en lansering eller så vill du ha några få timmar per månad. Allt är möjligt och vi sätter förutsättningarna för vårt samarbete tillsammans.

Självklart! Det kan vara svårt att veta hur mycket hjälp du behöver och vi behöver båda känna att samarbetet fungerar.

Därför kan vi börja med att jag hjälper dig några enstaka timmar under en månad, så får du sedan ta ställning till om du vill fortsätta.

Det kan vara olika beroende på vad du behöver hjälp med. Oavsett vad jag hjälper dig med är det viktigt att du förser mig med den information jag behöver för att utföra mitt arbete och finns tillgänglig för frågor och synkar via t.ex. mail eller Slack/WhatsApp. Om jag jobbar utifrån en pott med timmar kommer jag att behöva en tydlig prioritering så att jag kan vara säker på att jag fokuserar på rätt saker.

Jag kan komma att behöva vissa inloggningsuppgifter till olika system eller tjänster.

Jag ser till att fylla min tid med konkreta uppgifter och jobbar utifrån det vi kommit överens om. Om det finns flera uppgifter som du vill ha hjälp med kommer jag att efterfråga en tydlig prioritering. Om det finns en deadline ser jag till att planera mitt arbete i god tid innan så att jag blir klar i tid. Fokus är att du ska få så mycket resultat som möjligt för det du betalar för.

Jag registrerar den tid jag jobbar i ett verktyg som heter Toggl. Detta innebär att det bara är tiden jag jobbar som registreras (jag pausar registreringen om jag tar en paus).

 

Jag använder mig av olika verktyg för kommunikation och projektplanering.

  • Zoom – För digitala möten
  • Trello – För projektplanering
  • Slack eller WhatsApp – För chatt och snabb kommunikation
  • Mail – För längre meddelanden för t.ex. information eller överlämning

Betalning sker via faktura. Vid mindre projekt fakturerar jag när arbetet är slutfört och vid större projekt fakturerar jag 50% av beloppet innan jag sätter igång och resterande belopp när arbetet är klart.

Även fast jag alltid strävar efter möjliga kvalitet betalar du för nedlagda timmar, inte resultatet.