Josefin_MikaelaBaggström55

Webbutveckling

Jag arbetar med en helhetssyn på webbdesign och utveckling, vilket innebär att jag alltid tar hänsyn till allt från estetik och användarupplevelse till teknisk funktionalitet, prestanda och sökmotoroptimering.

Jag ser till att din webbsida är anpassad efter din specifika målgrupp och att den är lätt att använda och navigera.

Mitt motto

Ditt webbsida ska spegla ditt unika uttryck

Är du coach? Yogalärare? Kreatör som skapar med händerna? Oavsett vad du jobbar med förstår jag att du som företagare har ett unikt perspektiv i din verksamhet och att din webbplats bör återspegla det på ett autentiskt sätt.

När jag byggde min egen webbsida för min coachingverksamhet hade jag intentionen att det skulle kännas som att kliva in i mitt vardagsrum. När du jobbar från hjärtat är det så viktigt att kunden direkt kan få en uppfattning om dig och den energi som du representerar.

pexels-george-milton-7034717

Låter detta som du?

Du har höga ambitioner och vill att din webbsida ska vara snygg, proffsig och lätt att använda.

Du vill fokusera fullt ut på ditt själsliga företagande och är beredd att göra en investering för att få den perfekta webbsidan.

Du har, eller håller på att bygga, ett starkt varumärke där helhetsintrycket är centralt.

Tjänster

Detta kan jag hjälpa dig med

Webbdesign

Jag designar din webbsida utifrån dig och ditt företags behov och önskemål. Fokus är på att din webbsida ska bli snygg, lätt att använda men också att du ska kunna sälja dina produkter eller tjänster på ett effektivt sätt.

WebbUtveckling

Jag utvecklar webbsidor i WordPress och kan bygga din sida utifrån ett befintligt tema eller en design som jag tar fram åt dig. Om du redan har en färdig webbsida i WordPress kan jag hjälpa dig att lägga till nya funktioner eller fixa buggar.

Prestandaförbättringar

Är din webbsida i WordPress seg? Då kan jag hjälpa dig med prestandan så att sidan laddar snabbare!

Sökmotorsoptimering

Känner du dig vilse när det kommer till sökoptimering? I den digitala världen är det alltid viktigt att synas på Google. Jag hjälper dig att optimera din webbsida för bästa möjliga resultat!

Tjänster

Paketerbjudanden

student-g4212d8694_1920

Snabba webbsidan

11900 kr (exkl. moms)

plans-g696f67ed6_1280

Unika webbsidan

26 500 kr (exkl. moms)

Omdömen

Vad andra säger

yoga-norrtalje-stockholm-3-scaled-q27dlty9r2sn2lq77e7066fhbyo3vowsqe8y04qtx0

Mikaela

Min webbsida känns verkligen som jag!

Josefin designade och byggde min webbsida från grunden och jag fick vara med i processen hela vägen. Jag ville förmedla en lugn och varm känsla och det är verkligen vad man får när man kommer in på min webbsida.

Skärmavbild 2023-04-13 kl. 13.45.54

Hanna

Jag är jättenöjd med Josefins jobb med min webbplats!

Det har känts tryggt att jobba med henne från start till mål. Hon är lyhörd och kunnig och jag har kunnat ställa frågor och bolla idéer under hela vägen. Hon har byggt och levererat en webbplats jag är väldigt nöjd med.

Vill du ha en webbsida som återspeglar ditt autentiska jag?